Υλικά
1 ½ κούπα γάλα
½ κούπα λάδι
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1ουταλάκι ζάχαρη
4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη .
Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε τη ζύμη. Βάζουμε κέτσαπ, ρίγανη, γαλοπούλα ή ζαμπόν , τυρί γκούντα και ένταμ, ντομάτα σε φέτες και λίγη πιπεριά .
Αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλα υλικά που μας αρέσουν.
Την αφήνουμε 15 λεπτά να φουσκώσει και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!
Κώστας Δέδες – μάγειρας
5ου Δ.Π.Σ. ΒΥΡΩΝΑ
0 Comment