Yλικά
1 αυγό
¼ κιλό ζάχαρη μαύρη
½ κιλό αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση
Κτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Στη συνέχεια βάζουμε το αυγό, τη βανίλια ,το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος το αλεύρι μέχρι γίνει ένα μείγμα σφικτό. Βάζουμε στο τραπέζι μια λαδόκολλα, απλώνουμε το μείγμα πάνω με πάχος περίπου 2 εκατοστά και το κόβουμε σε διάφορα σχέδια με μικρά φορμάκια.
Κατόπιν βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα και τα τοποθετούμε μέσα . Τα βρέχουμε με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!
Κώστας Δέδες – Μάγειρας
5ου Δ.Π.Σ ΒΥΡΩΝΑ
0 Comment